Softinos

Tak na tuhle recenzi jsem se obzvlášť těšila. To, co jsem o Softinech slyšela, mi poskládalo mozaiku z hesel: jemnost peříček, chůze v kynutém těstě, pád do marshmallownů a bubliny Hubba Bubba. Jak se v tom asi může chodit?

Během letních měsíců a na cestách po světě jako průvodkyně chodím převážně v barefootkách, botách, které mě donutily změnit styl chůze. Dlouhé kroky přes patu stejně jako silnice z kočičích hlav není nic – co by noha v barefootech úplně ocenila. Určitě se to ale nepodobá chůzi v kynutém těstě nebo v marshmallownech. O Softinech jsem četla, že spojují chůzi v peří s chůzí v bosobotách. V pohádkách je taky třeba princ žábou nebo kozel zahradníkem, ale to jsou pohádky… Co když jsou Softinos taky jenom pohádka?

Boty si kupuji převážně ve velikosti 40 (to je taky kvůli nebo spíš díky barefootovým botám, z lodičkové velikosti 38,5 se mi noha trochu „rozplácla“) a tak jsem si vzala i Softinos ve 40. Hned jsem je ale musela vrátit, protože špička boty končila dřív, než si moje prsty přály. Takže Softinos o číslo větší. Minimálně pro mě.

 

 

A tady začíná ta pohádka

Byla nebyla jednou jedna šťastná noha. Našla totiž k sobě botu, která se dala zmačkat do kapsy a když si do ní noha stoupla, tak se zabořila do nejměkčího polštáře z mořské pěny. Tady ovšem pohádka končí, protože pohádka se stává realitou a ta noha je moje noha v Softinos. Je z nádherné kvalitní kůže, má vyšší podešev (aby umožnila „ponor“) a zároveň jednou rukou celou botu zmačkáte do dlaně. Perfektně sedí na noze a díky tkaničkám se dá stáhnout přesně podle potřeby. Zevnitř boty je jemný kožíšek, který botu dělá ještě exklusivnější.

Závěrečné hodocení

Kdybych měla zkusit popsat Softinos jednou větou, tak bych začala: „Softinos jsou boty, které si v prodejně vyzkoušíte, zaplatíte a rovnou v nich odejdete. Nezvládla bych splnit zadání. Musela bych totiž k tomu rychle dodat, že „to jsou boty, které nasadíte, doma si nevšimnete, že je máte na noze, a kdybyste chodili spát v papučích, tak byste se s nimi i ráno probudili.

Marshmallownově měkká podešev

Luxusní kůže a dokonalé pohodlí

Sledujte nás na facebooku