Kabelka Taschendieb 

Mám pro Vás hádanku.

Kdo ji v 80. a 90. letech neměl, jakoby nebyl. Kdo ji v 80. a 90. letech měl, ten to o deset let později popřel. Co je to?

Ti, co vyrůstali na Beverly Hills 90210 teď možná trochu červenají, třeba i proto, že mnohé z nás teď zase jeden z luxusních exemplářů vlastní. Mluvím o ledvince. Nebudu pátrat o tom, kdo vymyslel tak šílený název, protože psát o tom, že „nosím ledvinku“ je ještě horší, než to fakticky provozovat. Ani se tu nebudu zdržovat tím, co všechno různé návrhářské domy v rámci reinkarnace ledvinky byly schopné vymyslet. Ukážu vám, jaký ledvinový poklad jsem našla u Šotka.

 

Když mi paní prodavačka ledvinku podala do ruky, gestem Mirka Dušína z plakátu „Alkohol ne, raději knihu!“ jsem tu „šílenost“ odmítla. Druhý den jsem si pro ní došla. Přes noc mi totiž naskakovaly různé kombinace, ke kterým by se prostě naprosto dokonale hodila. Oversize bílá košile a ledvina na jaro. Červená kožená bunda a ledvina kamkoliv kdykoliv. Navíc nemám velikou a prostornou crossbody kabelku. Takže nebyla potřeba hledat další důvody a pro tu růžovku jsem se vrátila.

Když ji vezmete do ruky, ucítíte nádhernou vůni kůže. Nutí vás to k ní opakovaně přivoňovat. Má nádhernou patinu a spoustu kapsiček. Je z jemné kůže, přitom pevná (zkouška ohněm: půlka chleba, 4 jogurty a máslo) a s troškou fantazie vám poskytne spoustu variant, jak ji nosit.

Sledujte nás na facebooku