Vivaia: R(E)voluce v obouvání

Našla jsem poklad. Doslova a do písmene. Zdánlivě nezkombinovatelné požadavky na botu se podařilo značce Vivaia spojit a přijít na trh s dokonalým produktem. Nevěříte?

Nesnáším módu, která bolí!

Každá z nás si vybaví ten pocit, kdy se z posledních sil snažila udržet dekorum a křečovitý úsměv a potlačit alarmující kontrolku v mozku “SUNDEJTE ZE MĚ TY PALEČNICE”!
Vivaia jsou DOKONALE měkké, poddajné a přizpůsobivé. Uvnitř je vyjímatelná stélka z latexu, zpracovaného do paměťové pěny. Chodidlo do obláčkového pohodlí zaboříte a už ji nebudete chtít sundat. Jsou prudce návykové (už mám 4 páry a mám strach, že tímto počtem to nekončí).

Kvůli pohodlí přece nebudu chodit v důchodkách!

To je můj další velký problém. Chci pohodlí ale zároveň nemůžu pořád chodit ve Vivobarefoot. Chci do města, do baru, v šatech mezi lidi, … Jsou značky, které dělají pohodlné boty, já vím. Milovnice Riekerek odpusťte mi, prosím, ale v těch jsem se nikdy jako kočička necítila. Ani jako kočka. Spíš jako ulovená matka pluku.
Vivaia jsou SEXY! Je jedno, jestli máte model s useknutou špičkou nebo špičaté, jestli jsou to kotníčkovky nebo lodičky, všechny jsou prostě LUXUSNÍ!

Zodpovědný přístup

Třídíme jak zběsilí, recyklujeme, upcyklujeme, máme na zahradě kompost a do dětí cpeme zodpovědný přístup k planetě horem dolem.

A víte, co jsou Vivaia? Jsou to boty utkané na 3D tkacím stroji z vláken získaných recyklací PET lahví. Každý pár je vyrobený z 6 PET lahví vylovených z oceánu. Dohromady už Vivaia vylovila 1.123.090 lahví z oceánu a použila na výrobu svých bot.

Pár slov na závěr

Mám dvě děti, dvě práce a dost velkou zahradu, kde každoročně pokouším, zda jsem učinila pěstitelský progres a tak jsem ráda za každý nápad, který mi ušetří čas.

Ano, je pravda a námitku přijímám, že je to čistě o prioritách. Ráda přemlouvám rajčata, aby konečně… aspoň jedno… třeba i zelený… a NERADA myju boty. Fakt nerada. Tu mi na ně dítě nebo dvě šlápne, najede nákupním vozíkem nebo ideálně si je sama pokapu benzinem, když se snažím natankovat. Vivaia se DAJÍ PRÁT V PRAČCE!!! Opakovaně! Bez známky seprání nebo jiného poškození!

Chtěla byste je zkusit? Řekněte, chtěla?
A které by se Vám líbily nejvíc? A v jaké barvě?
Napište mi, co si o nich myslíte. Budu de těšit na vaše zprávy!

Vivaia tenisky

Vivaia černé balerinky

Vivaia lodičky vínové

Vivaia lodičky černé

Vivaia balerinky

Vivaia tenisky černé

Sledujte nás na facebooku