Naprostá novinka: svetráky

Znáte scénu z Pretty Woman, jak jde nakupovat? Prodavačky k ní nejsou milé. Ani trochu. A Edward jí vysvětluje, že obchodníkům záleží spíš na kreditkách… Zažily jste to na vlastní kůži? A dokonce v obuvi? Tak to je na čase vyzkoušet nakupování u Šotka…

Šotek fakt miluje naše nohy víc než kreditky. Proč by jinak vybíral boty ne podle toho, jak vysoká marže na nich bude ale podle toho, jak se v nich noha cítí? A tak je to i s podzimní novinkou: kotníkové, teplé, pohodlné, s měkkou podešví, prostě „svetráky“.

Asportuguesas – Proč „svetráky“?

  • jsou teplé, přírodní korek tepelně izoluje odspodu
  • jsou pružné, měkké: o to se stará zase přírodní kaučuk v podešvi
  • jsou neuvěřitelně pohodlné: maximálně se přizpůsobí jak vnitřní část boty, tak i šířka
  • jsou na pohled dokonalé, vypadají prostě jinak
  • po impregnaci udrží vlhkost i nějaký ten podzimní deštík
  • … a jsou z recyklovaných svetr

Napadne vás určitě jako první: co s botou, která je ze svetru?

Úplně všechno!

 

Mě nejdřív nadchla tím, jak vypadá. Všichni letos nosí “pérka”, tak je chci taky. Ale chci jiné, originální, teplé a pohodlné. Široké ve špičce, ale zase ne gumáky. Splněno.

Pak jsem si ji nazula. Natáhla. Žádné zapínání ani předklánění, aby mi vylezla holá záda. Prostě noha do boty vjela, postranní guma se povolila a pak zase vrátila a chytla nohu kolem kotníku. Další bod.

Krok, pak druhý. Louže a skok. Ta bota si o louži vyloženě řekla. Dokonale pruží, dopad je jako do gymnastické molitanové jámy. A bonus navíc: na kluzké dlažbě bota nepodklouzává.

Čtvrtý bod ze čtyř dostala za to, že neprofoukla. A to se vítr hodně snažil. Prostě péřovka z kachního peří pro nohu. To je Asportuguesas kotník.

Napište nám

Kde? Na Facebook OBUV ŠOTEK nebo na eshop@obuvsotek.cz, jestli by Vás “svetráky” lákaly a nebo vůbec! My Vás pozveme do naší prodejny na skleničku prosseca a privátní zkoušení našich perel. Těšíme se na Vás a Váš názor.

Béžová s černou podešví

Šedá se světlou podešví

Sledujte nás na facebooku