FLY LONDON 

Leť do Londýna… za londýnskou mouchou

Naprosto dokonalý název pro designové boty. Než jsem si obula tyto kozačky poprvé, tak jsem přemýšlela o tom, jak tento článek vlastně začnu.

Cokoliv, co zní jako „trend“ nebo lépe „módní výstřelek“ vlastně ve mně vyvolává představu něčeho, co ošálilo moje racionální smýšlení, co si obleču dvakrát, maximálně třikrát a pak to bude totálně out, passé, prostě mimo. Nechci se nechat ovládat nějakou vlnou, která mě nechá zaplatit spoustu peněz za něco, co zítra bude včerejší nebo předvčerejší rohlík. 

A tak jsem narazila na tmavě zelené muší boty, co mě odvály do Londýna.

Jsou zelené, kožené a mají dvě přezky. A jsou dokonalé. Když je postavíte těsně vedle sebe, rozepnete zipy a trochu rozevřete horní část kozaček, vytvoří kouzelný květ, jehož střed tvoří srdce. Když se podíváte zblízka, zjistíte, že na semišově hladkém vnitřku boty jsou kromě krásných romantických květů i moc milé mouchy! Kamarádské, dokonce by se dalo říct i elegantní… (asi londýnské mouchy, takové v Čechách nelítajíJ)

Tmavě zelená barva jako „trendová barva“ je ale něco jiného. Ta je obhajitelná: byla moderní loni, je moderní letos, bude i příští rok a navíc… nám Středoevropankám tmavě zelená prostě hrozně moc sluší!

Kvalitní kožené boty s neklouzavou podešví

Atraktivní barva

Sledujte nás na facebooku