ŠOTKOVY DESIGNOVKY V BÍLÉM 

Bílá jako módní barva šla od hlavy až patě. My jsme se chytli té oblasti, která je nám nejbližší a v současné době nejvíc aktuální: bílá obuv.

Z módních bílých bot na trhu jsme pro Vás vybrali ty nejúžasnější. Takové, které Vás osloví svou elegancí, křehkostí, detailním provedením a hlavně pohodlím.

V kategorii Trend – Bílá najdete většinu našich bílých šperků na přelom zima – jaro. Pořiďte si v naší „lockdownové“ slevě radost a buďte připravení na jaro, které nám určitě přinese zasloužené krásné momenty.

Pro ty, kteří váhají nad bílou barvou kvůli údržbě, máme dvě „tajné zbraně“ pro zachování krásy a čistoty boty. Bílé boty (stejně jako všechny boty) před prvním použitím naimpregnujte vhodným prostředkem. Impregnaci na všech botách je vhodné každý měsíc opakovat, tím botu chráníte proti „špíně zažrané“ a proti prosakování vlhkosti. Druhou zbraní je Reinigungs Creme od Collonilu. Když se Vám bílé boty zašpiní, vytáhnete na ně čistící krém a vrátíte jim tak původní krásu.

Remonte

Úzké a perfektně padnoucí boty skrývají neuvěřitelná překvapení.

Přesto, že působí velice jemně, jsou zevnitř vyteplené pravým, krásně hřejivým beránkem. Podešev je “zubatá” a protiskluzová a měkoučká stélka je z paměťové pěny.

Tyto Remonte jsou naprosto dokonalé i pro uzounká chodidla, která uvítají, že v nich nebudou plavat. Perfektní, elegantně – sportovní boty na chladné období zimy a začínajícího jara.

Högl v kašmírovém hávu

Tenisky Högl White Cashmere mají v názvu synonymum pro hebkost – kašmír. Důvod pro to je jednoduchý. Vnější I vnitřní povrch boty tvoří hebká, jemná, bílá kůže. Svým dokonalým provedením působí vznešeně a luxusně. Budou dokonalým šperkem pro všechny ženy, které mají standardní šířku chodidla, úzká chodidla (chodidla s obvodem 20 cm v nejširším místě) v nich budou klouzat.

Softinos

Boty, které padnou úzkým i standardním chodidlům jako ulité. Pohodlné měkké „natahovačky“, do kterých vklouznete a zapomenete, že je máte na noze. Kolem kotníku je modrá guma, která ho krásně obejme. Podešev je měkká, pružná a ohebná. Kdo Softinos už na noze měl, nechce jiné. Kdo Softinos ještě nezná… je nejvyšší čas je vyzkoušet.

Tamaris

Dokonalé elegantní tenisky pro standardní až mírně širší chodidlo. Zip na vnější straně je nejen designovým prvkem, ale i funkčním pomocníkem pro pohodlnější nazouvání. Jednou si boty zavážete na potřebnou šíři boty a dál nazouváte jen přes postranní zip. Jsou pohodlné na první obutí, nicméně díky systému „PURERELAX“ se stélka po několika dnech nošení přizpůsobí individuálním potřebám nohy.

Rieker

Pozůstatky zimy Vás nepřekvapí v Riekerech pro Sněhovou královnu. Boty si jednou zavážete na potřebnou šířku a pohodlně nazouváte postranním zipem. Mají protiskluzovou podešev a antistress stélku. Jsou úžasně hřejivé a přitom na noze působí jemně a křehce. Sedí velice dobře i na užší nohu.

Sledujte nás na facebooku