Bolí Vás nohy? Dopřejte jim protažení vedené osobní trenérkou Irčou

Sedavé zaměstnání, současná situace a mnohdy špatné návyky nám bourají správné držení těla. A aby se tělo mohlo správně „držet“, musí se cítit dobře i jeho pilíře. Naše trenérka Irča Krejčí Vám vysvětlí, proč je důležité chodidla správně procvičovat a ukáže Vám tři jednoduché cviky. Výsledek pocítíte ihned.

Sledujte nás na facebooku

Sledujte nás na facebooku

Něco málo o mně …

Ahoj, jmenuji se Irča Krejčí. Pohyb mě provází celý můj život. Od mala jsem navštěvovala všeobecné sporty jako jsou gymnastika, atletika, aerobik… V dospívání přišla vážná nemoc a na 3 roky mě odstavila od jakéhokoliv pohybu.

Nastřádaná energie se proměnila v roce 2003, kdy jsem začala svou sportovní kariéru jako instruktorka skupinových lekcí aerobního charakteru. Tenkrát frčel aerobik, kalanetika, kardio posilování, stepy…

V roce 2011 jsem se začala více zajímat o zdravotní cvičení. Začala jsem navštěvovat různé odborné semináře a kurzy, které se týkaly zdravého a přirozeného pohybu (cvičení s dětmi, cvičení pro zdravá chodidla a záda, Bosu rehab, Core, TRX, fyzio semináře diastáza, blokády páteře, fascie, cvičení specializované pro těhotné a po porodu, jizvy a psychosomatika s jizvami spojená a nyní hlavně DNS – Dynamická neuromuskulární stabilizace, koncept profesora Pavla Koláře založený na vývojové kyneziologii). Učila jsem se také handstand (pozice ve stoji na rukou), které neskutečně obohatily můj pohled na celkové vnímání těla. Moc mě bavilo přenášet své nabyté znalosti do praxe a rozšiřovat si své pole působnosti.

V průběhu let 2012 – 2015 jsem také byla aktivní závodnicí ve sportovním aerobiku – kategorie fitness step a Zumba. V roce 2020 jsem se k závodění vrátila a trénuji se sportovním týmem v Plzni.

V roce 2019 jsem se stala osobní trenérkou a navždy se zvedla z kancelářské židle, abych se mohla naplno věnovat klientům, kteří mě o to žádali v průběhu předchozích let. Můj milovaný „koníček“ se tedy stal mou každodenní náplní.

O rok později byl pro mě a mého manžela, taktéž osobního trenéra a instruktora bojového umění Aikido, zlomový. Podařilo se nám najít prostor na Praze 5 v Košířích, kde vznikla zbrusu nová Irčíkovo tělocvična a Aikispot. Již brzy bude otevřena.

Pohyb mě nadále velmi baví a čím jsem starší, tím více si pohyb užívám. 

Irča Krejčí
osobní trenérka
instruktorka skupinových lekcí
tel: 605 148 960
@ircakrejcitrenerka